back

Запрошуємо на військову службу за контрактом!

24-10-2023 16:46

Новгород-Сіверським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки проводиться постійний набір на військову службу за контрактом до Збройних Сил України.


На військову службу приймаються кандидати (чоловіки та жінки)  придатні до військової служби за станом здоров’я, несудимі, віком від 18 до 45 років.


Військовослужбовці Збройних Сил України отримують грошове забезпечення від 24000 грн. залежно від займаної посади, військового звання, інші пільги та грошові виплати.


Крім того військовослужбовцям військової служби за контрактом виплачується одноразова грошова допомога після укладення першого контракту

 

Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань у розмірі місячного грошового забезпечення  від 10200 грн. (щорічно)

 

Допомога на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення  
 

Підйомна допомога у разі переїзду військовослужбовця на нове місце військової служби в інший населений пункт у розмірі місячного грошового забезпечення  на військовослужбовця  і 50 % місячного грошового забезпечення на кожного члена його сім’ї, які переїхали з ним на нове місце служби.


Виплата щомісячної грошової компенсації за піднайом житлового приміщення, станом на 2021 рік: в обласних центрах – 2850 грн., в інших населених пунктах 1900 грн. За наявності трьох і більше членів сім’ї зазначена компенсація збільшується в 1,5 рази.

 

Звертатись до Новгород-Сіверського РТЦК та СП, мобільні телефони: 0997128457 та 0631441312