back

Зустріч зі студентами «Чернігівської політехніки»

Працівниками управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Чернігівській області проведено  зустріч зі  студентами Національного університету  «Чернігівська політехніка» за спеціальністю «облік і оподаткування». На зустріч з податківцями прийшли другокурсники та третьокурсники які в майбутньому прагнуть себе реалізувати саме на державній службі.

 

У зустрічі взяла участь заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Ольга Корнієвська.  Вона розповіла студентам про становлення та розвиток податкової служби, її транспарентність, повідомила про запровадження одноразового добровільного декларування доходів громадян, розкрила студентам основні напрями роботи підрозділів, та наголосила на важливості співпраці з платниками податків.

 

Знання  основ податкової системи необхідно кожному громадянину. Саме тому здобута спеціальність є важливою цеглиною у майбутньому житті, - зазначила Ольга Корнієвська.

З метою залучення потенційних працівників,  формування позитивного іміджу  ДПС  як престижного роботодавця, в. о. начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна  Путинцева розповіла про правила вступу на державну службу та порядок проведення конкурсу.  Начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Хмелевська представила посібник для державного службовця «Зручнобук» та розповіла про процес адаптації новопризначених працівників ДПС.

 

Для ознайомлення із практичною роботою фахівців податкової служби студенти відвідали Центр обслуговування платників Чернігівської ДПІ. Із роботою найбільшого в області Центру ознайомив молодь начальник Чернігівської державної податкової інспекції  Олег Шуба.

 

Податківці презентували своїм гостям власну друковану продукцію.

Слід відзначити, що студенти активно цікавилися як можливістю проходження практики та працевлаштування в органах ДПС, так і ділилися думками щодо діючої системи оподаткування.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»
Пресслужба Головного управління  ДПС у Чернігівській області