back

Відбулось засідання виконавчого комітету

21 жовтня 2021

Відбулось засідання виконавчого комітету Новгород-Сіверської міської ради

На засіданні одноголосно схвалили проєкт Програми реалізації громадського бюджету (бюджету участі) Новгород-Сіверської міської територіальної громади на 2022-2025 роки. Загальний обсяг її реалізації – 700 тисяч гривень.

 

Ця програма передбачає широку участь громадян у поліпшенні життя громади, можливість обговорення проблем та прийняття виважених рішень. Нагадаємо, цьогоріч на конкурс «Бюджет участі» подали три громадські проєкти. Наразі триває голосування за них.

 

Також схвалили проєкт Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони Новгород-Сіверської міської територіальної громади на 2022-2025 роки та проєкт Програми створення, накопичення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків на території Новгород-Сіверської територіальної громади на 2022-2025 роки.

 

Було прийнято ряд рішень, що стосувались заяв громадян щодо порушення об’єкта благоустрою та надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.

 

Наприкінці засідання Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко звернулась до присутніх: «Щодо підготовки до опалювального періоду, то ми оперативно спрацювали. Вже дві тендерні процедури провели, але жодна газопостачальна компанія в них не взяла участь. Інші громади ще не провели жодної закупівлі. На сьогоднішній день ми готові хоч і зараз укласти договір з НАК «Нафтогаз України». Все від нас залежне ми зробили. Поки з їхнього боку немає ніяких зрушень. Будь ласка, говоріть про це людям про ситуацію, яка склалася».