back

Нарада з військовим комісаром

21 жовтня 2021

Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко взяла участь в нараді, що пройшла в Новгород-Сіверському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки. Головував на нараді військовий комісар Чернігівського ОТЦК та СП Олег Гончарук.

 

«Ми вже не один рік співпрацюємо з військовим комісаром Романом Богданом. Допомагаємо сім’ям загиблих бійців», – сказала очільниця громади Людмила Ткаченко на зустрічі.

 

Начальник Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Богдан розповів присутнім, що міська рада завжди підтримує військових: «На сьогоднішній день за програмою підтримки територіальної оборони передбачене збільшення фінансування».

 

Військовий комісар Чернігівського ОТЦК та СП Олег Гончарук звернувся до присутніх: «Призначення наших територіальних центрів – соціальна та правова підтримка. Це осередок військово-патріотичного виховання, надання допомоги членам сімей загиблих. Ми обговорюємо всі питання з військовими різних поколінь».

 

Олег Гончарук нагородив матір загиблого під час АТО Валерія Бондаренка Віру Бондаренко «Почесною відзнакою начальника Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки», подякував Вірі Василівні за сина-героя.

 

Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко та військовий комісар Чернігівського ОТЦК та СП Олег Гончарук поспілкувались з присутніми на зустрічі.

 

Зокрема голова районного осередку Всеукраїнської спілки ветеранів Афганістану Іван Шульга піднімав питання щодо виділення приміщення для їхньої організації. Людмила Миколаївна йому відповіла: «До нас Іван Михайлович з таким питанням офіційно не звертався. Напишіть письмове звернення, ми його обов’язково розглянемо, виділимо кошти. Якщо це буде кімната Слави на базі військкомату, то ми допоможемо».

На зустрічі також поспілкувались з вчителями освітніх закладів стосовно патріотичного виховання молоді.