back

Працюємо над стратегією розвитку громади

20 жовтня 2021

Сьогодні відбулась п’ята зустріч міжнародних фахівців програми DOBRE Андрія Кавунця і Радослава Шарлея з групою Стратегічного планування розвитку громади.

 

Перед цією зустріччю в нашій громаді тривало обговорення документу, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади. Заступники міського голови, спеціалісти відділу економіки розповідали людям з населених пунктів Новгород-Сіверщини про визначені стратегічні цілі, приймали від них зауваження та пропозиції.

 

В самому ж місті працював інформаційний центр поблизу площі Князя Ігоря, можна було залишити свої зауваження у письмовому чи електронному вигляді та відправити на адресу Новгород-Сіверської міської ради.

 

На останній зустрічі з експертами Програми DOBRE обговорили всі ці пропозиції та зауваження, що надходили від людей, внесли їх в проєкт Стратегії.

 

Тепер на документ чекає остаточна перевірка міжнародних фахівців та затвердження його депутатами міської ради на засіданні сесії.

 

Захід відбувся в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).