back

Про проведення голосування

10 вересня 2018

  Міська рада відповідно до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у місті Новгород-Сіверський оголошує голосування за громадські проекти шляхом заповнення бланку голосування на паперових носіях в спеціально визначеному для цього заходу пункті голосування, що знаходиться за адресою: м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 10, на II поверсі Новгород-Сіверської міської бібліотеки (приміщення читальної зали), за пред’явлення оригіналу паспорту (посвідчення на постійне проживання).

  Режим роботи пункту голосування: вівторок – неділя: 10.00 до 19.00, без перерви, вихідний: понеділок. Голосування триватиме з 14 вересня 2018 року по 30 вересня 2018 року включно, бланки для голосування можна отримати безпосередньо у пункті голосування.

  Одна особа може проголосувати не більше, ніж за два проекти. За результатами голосування протягом 5 робочих днів після закінчення голосування міська рада:

забезпечує передачу проектів-переможців відповідальним виконавчим органам;

публікує список проектів-переможців на офіційному веб-сайті Новгород-Сіверської міської ради і формує загальний звіт за результатами конкурсу проектів.

  За більш детальною інформацією звертайтесь за адресою: м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 2 (відділ економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та комунального майна міської ради), тел.:2-39-89.