back

Мітинг-реквієм до Дня пам’яті та примирення.

08 травня 2016

8 Травня 2016 року біля Братської могили, що знаходиться на околиці міста (Покровщина), відбувся мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення. У мітингу взяли участь: міський голова Олег Бондаренко, його заступник Олександр Могильний, секретар міської ради Юрій Лакоза, керуючий справами Людмила Ткаченко, працівники управлінь та відділів міської ради,керівництво районної державної адміністрації, районної ради,учні та вчителі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2, ветерани Другої світової війни, працівники УВП-31, жителі міста.

"Та страшна війна увійшла у кожну родину, український народ заплатив дорогою ціною за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 років. Ми ніколи не повинні забувати про це"- наголосив у своєму виступі міський голова Олег Бондаренко.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів і мирних громадян, які загинули на полях війни, ветеранів, котрі не дожили до сьогоднішнього дня, усіх жертв Другої світової війни. Настоятель Микильської церкви отець Іван відправив панахиду за загиблими у Другій світовій війні.

Після мітингу всіх присутніх частували солдатською кашею.

Фоторепортаж