16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57

Центр надання адміністративних послуг  Новгород-Сіверської міської ради


Працівники Центру:

Начальник відділу надання адміністративних послуг:
Павленко Валентина Анатоліївна

Адміністратор відділу надання адміністративних послуг:
Салун Віта Анатоліївна
Даценко Вікторія Іванівна
Рябко Алла Олексієвна


Контакти Центру:

Телефон: (04658) 2-39-86
Електронна адреса: [email protected]
Центр розташований за адресою: 16000, Чернігівська область, Новгород-Сіверський район, м.Новгород-Сіверський, вул. Князя Ігоря, буд. 32 а


Режим роботи:

Понеділок, середа, четвер, пятниця з 08-00 год. до 17-00 год. 
Вівторок: з 08-00 год. до 20-00 год. 


  На виконання вимог Закону України від 06.09.2012 року №5203-VІ «Про адміністративні послуги» рішенням тридцять дев'ятої сесії шостого скликання від 30 грудня 2014 року «Про створення центру надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради» створений центр надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради,  який відповідно до узгодженого рішення між районною державною адміністрацією та Новгород-Сіверською міською радою, забезпечував  надання адміністративних послуг як жителям міста так і району, а тепер надає послуги всім мешканцям міської територіальної громади.

Основними завданнями Центру є:

  • організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень;
  • спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання;
  • забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора.

  В центрі надання адміністративних послуг громадяни та суб’єкти господарювання можуть подати заяви на отримання адміністративних послуг, оформити документи дозвільного характеру, одержати консультацію тощо.