16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Запрошуємо жителів Новгород-Сіверської громади залишити свої пропозиції на "Карті ідей громади" та долучитися до безкоштовної екскурсії

Безкоштовна екскурсія "Невідомий Новгород-Сіверський", збір пропозицій від жителів на "Карті ідей громади" та вікторина про механізми участі чекають на жителів Новгород-Сіверщини. Заходи відбудуться в межах компоненту програми DOBRE"Голос громади у місцевому самоврядуванні".

Кожного дня ми ходимо знайомими стежками, можливо, не задумуючись про історичне минуле та невідомі сторінки старовинного міста. Тому ми, в свою чергу, хочемо вас приємно здивувати і разом з вами спробувати подивитись на вже давно звичні місця під іншим кутом.

Запрошуємо кожного на безкоштовну екскурсію Новгородом-Сіверським в межах святкування Дня міста. Дізнайтеся більше про історичну спадщину старовинного міста.

Екскурсія почнеться 16 вересня о 15.00.Збір відбудеться біля входу до парку імені Т.Г. Шевченка.

Для участі в екскурсії необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/LM4qyHTDi5Xmwppu6.

Реєстрація необхідна для того, щоб організатори могли зорієнтуватися по кількості бажаючих.

Особливо чекаємо на жителів старостинських округів.

І це ще не все.

Окрім екскурсії, планується ще ряд цікавих активностей. З 11 години шукайте на території парку імені Т.Г. Шевченка локацію Програми ДОБРЕ.

Там вас чекатиме кожного Урбаністична локація "Карта ідей громади". Тут ви зможете залишити пропозиції щодо планування громади, зазначити, чого не вистачає в громаді, що треба змінити/покращити, тощо. Всі зібрані побажання будуть узагальнені та передані до міської ради як пропозиції від громадян до Плану соціально-економічного розвитку на 2022 рік.

А ще кожен учасник матиме можливість взяти участь у Вікторині про інструменти участі, на якій ви не тільки зможете поглибити знання з механізмів впливу на рішення в громаді, а й отримати приємні сюрпризи.

Діяльність відбувається в межах Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією ГлобалКом’юнітіз (GlobalCommunities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Чернігівській області виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є громадська організація «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з громадським об’єднанням «Спілка ініціатив Чернігівщини».