16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Про облаштування укриття

Громадська організація «ЛАМПА» повідомляє про важливі зміни у проєкті «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини», який реалізується в межах програми «Разом заради підтримки» Фонду Східна Європа.

 

Нещодавно було оголошено про старт нового проєкту, де команда ГО «ЛАМПА» планувала облаштовувати укриття на базі навчальних закладів у шести громадах.

 

У Чернігівській області ГО «ЛАМПА» працює разом з Фондом Східна Європа. З огляду на зручність доставки всіх необхідних матеріалів та обладнання був здійснений перерозподіл навчальних закладів:

 

ГО «ЛАМПА» облаштовуватиме 25 укриттів у Сновській, Корюківській, Семенівській та Новгород-Сіверській громадах. Також до нашого проєкту доєдналася Холминська громада.

 

Так, зокрема, у Новгород-Сіверській громаді збільшено кількість навчальних закладів, а саме планується облаштувати укриття для ліцею, школи, трьох навчально-виховних комплексів та позашкільного навчального закладу.

 

Попереду надзвичайно багато роботи, і лише разом ми зможемо з усім впоратись

 

Проєкт «Навчатися безпечно: укриття для дітей та освітян Чернігівщини» реалізується Громадська організація "ЛАМПА"  у межах програми «Разом заради підтримки», що виконується Фонд Східна Європа  за підтримки Гуманітарного фонду для України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine.