16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Опитування для оцінки безпекової ситуації та екологічних ризиків

Одним зі структурних напрямів БФ «Право на захист» є напрям «Зменшення ризиків катастроф», який має на меті попередження настання надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру в Україні та/або пом'якшення їхніх наслідків. Його робота спрямована на впровадження системних змін для уникнення вимушеного переміщення людей, яке може бути спричинене такими катастрофами. Відновлення і відбудова України як зеленої сталої країни відповідно до принципу «краще, ніж було» так само є одним з головних завдань унаслідок повномасштабного вторгнення. Цій роботі, зокрема через призму екологічної та цивільної безпеки, напрям приділяє особливу увагу.

 

Для детальної оцінки безпекової ситуації та екологічних ризиків на території Новгород-Сіверської міської територіальної громади фахівцями БФ «Право на захист» розроблено кобо-форму для проведення опитування серед мешканців громади. Метою опитування є проведення аналізу та виявлення потреб громади в екологічній та безпековій сфері задля можливості подальшого планування заходів щодо забезпечення постійного розвитку, оновлення та зростання потенціалу стійкості громади та готовності її до надзвичайних ситуацій.

 

Опитування деперсоніфіковане, анонімне, буде проводитись аналіз лише загальної інформацію без прив’язки до особистості. Тож ми можемо гарантувати учасникам безпеку особистих даних. Опитування займе не більше 10 хвилин.

 

Посилання на кобо-форму 

https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/jYqIau57