16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Про реєстрацію прав власності

Новгород-Сіверська міська рада повідомляє, що у зв’язку із набранням чинності постанови Кабінету Міністрів України від 02 травня 2023 року №432 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України у сферах державної реєстрації» вноситься ряд суттєвих змін, направлених на удосконалення відносин у сфері держаної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

Відтепер не потрібно вносити відомості закінченого будівництвом об’єкта чи об’єкта будівництва в Єдину державну електронну систему у сфері будівництва (тобто не потрібно виготовляти новий «електронний» технічний паспорт) у разі проведення державної реєстрації права власності, реєстрацію якого було проведено до 1 січня 2013 року відповідно до законодавства, що діяло на момент його виникнення, у таких випадках:

- державної реєстрації права власності на житло за заявами, поданими в електронній формі;

- державної реєстрації права власності в умовах воєнного стану та протягом одного року з дня його припинення або скасування.

Враховуючи зазначене, з метою належного оформлення прав власності пропонуємо звертатися до Центру надання адміністративних послуг Новгород-Сіверської міської ради за адресою: вул. Князя Ігоря, 32 А, м. Новгород-Сіверський (телефон для довідок (04658) 23986).