16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Громадське обговорення

Оголошується громадське обговорення щодо перейменування деяких вулиць, провулків, площ Новгород-Сіверської міської територіальної громади!

 

Як взяти участь в обговоренні?

  • Підготувати свої пропозиції в письмовій формі та надати або надіслати поштою на адресу: вул. Губернська, 2, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська обл., 16000.
  • Надіслати пропозиції електронною поштою на e-mail: [email protected]

 

Обов’язкова умова! Ви маєте зазначити своє прізвище, ім’я, по батькові та адресу. Бажано також зазначати і контактний телефон на випадок необхідності уточнення пропозицій.

Важливо! Участь у громадському обговорені можуть брати фізичні та юридичні особи, а також громадські об'єднання, що не є юридичними особами. Анонімні пропозиції не реєструватимуться та не розглядатимуться.

 

Зверніть увагу !

Імена фізичних осіб присвоюються з метою увічнення пам’яті про осіб, які:

  • внесли вагомий вклад у боротьбу за незалежність, розбудову Української держави, підтримання міжнародного миру і безпеки, зміцнення міжнародного авторитету України;
  • здійснили героїчний вчинок, звершення в ім’я Батьківщини;
  • зробили значний особистий внесок у розвиток науки, освіти, культури та інших сфер суспільного життя.

 

Юридичним особам та об’єктам права власності ім’я фізичної особи присвоюється лише після її смерті.

 

Скільки часу триватиме громадське обговорення?

Пропозиції, зауваження від жителів нашої громади прийматимуться до 30 червня 2022 року включно.

 

Зверніть увагу! Назви вулиць, провулків, площ, які ви запропонуєте, не повинні містити російськомовні слова чи їх корені.

Перелік вулиць, провулків, площ, які за рішенням робочої групи з питань перейменування об’єктів топоніміки на території Новгород-Сіверської міської територіальної громади, підлягають перейменуванню та варіанти їх нових назв дивіться далі: