16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відзначила столітній ювілей!

Вік прожити – не поле перейти. Ця народна мудрість для Разьви Ганни Григорівни стала не просто словами. Сьогодні вона відзначила столітній ювілей!

 

Доля в бабусі Ганни важка, бо поховала чоловіка та четверо діточок. З 2017 року вона перебуває у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання центру надання соцпослуг.

 

Сьогодні з поважним ювілеєм бабусю вітала Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко. Бажала здоров’я, тепла і затишку.

 

З квітами, солодощами та подарунками до ювілярки приїхав депутат обласної ради від Чернігівської обласної партійної організації політичної партії «РІДНИЙ ДІМ» Олександр Якубін, бажав бабусі Ганні душевного тепла та Божого захисту.

 

Тернистим і доволі складним було життя Ганни Григорівни. Довгії роки бабуся жила в селі Смяч. Ще маленькою пережила голодомор, воєнні лихоліття, важку колгоспну працю. Ані хвилиночки вільної не мала, бо ж в хаті четверо діточок, а треба ж і в колгосп вдосвіта бігти працювати. Чоловіка Ганни в селі шанували як вправного пічника, її – як сумлінну робітницю, навіть медаль ветерана праці бабуся має. Замолоду пережила страшну трагедію – в одну мить втратила двох синів, їх вбило блискавкою під час негоди, що вирувала в селі. Разом з чоловіком виростили двох доньок, та і вони вже на тому світі. Час від часу бабусі телефонує онука, що живе в Полтавській області. Тож сторіччя бабусенька Ганна святкує разом з підопічними та персоналом терцентру.

 

Нехай цей день для бабусі Ганни буде сповненим приємними і теплими моментами.