16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
В Новгород-Сіверській дитячій музичній школі новий директор

Музика без слів вчить красі, розумінню, що світ неймовірний, різнобарвний та прекрасний. Навчити дитину жити музикою здатні лише люди з високим естетичним смаком і великою душею. На щастя, в нашій громаді у дітлахів є можливість навчатись музичному мистецтву.

 

В Новгород-Сіверській дитячій музичній школі новий директор – Олена Бондар. Колективу закладу її представила Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко.

 

Олена Бондар має вищу музичну освіту, раніше працювала в цій же школі викладачем по класу сольного співу та домри. Перемогла за конкурсом і відтепер обійматиме посаду директора цього закладу.

 

Очільниця громади Людмила Ткаченко поспілкувалась з колективом, говорили про те, що вже з наступного року діти займатимуться за новими програмами і є сподівання – це дасть новий поштовх до розвитку музичної освіти.

 

Відомий композитор Дмитро Шостакович писав: «В біді, радощах і відпочинку – музика завжди з людиною. Вона так міцно ввійшла в життя, що її сприймають як належне, як повітря, яким дихають. Не замислюючись, не помічаючи, наскільки бідніше став би наш світ, якби втратив цю чудесну, своєрідну мову, яка допомагає людям зрозуміти один одного».

 

Розвиваймо і плекаймо в маленьких серцях сіверян любов до вічного – музики!