16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Річниця загибелі Олега Соломахи

Біль втрати не вщухає. За ним невимовно тужать батьки, діти, дружина. Навіть природа в цей день оплакує бійця Олега Соломаху – завірюха стогне від рання й до ночі..

 

Рідні, друзі, односельці, керуючий справами виконкому міської ради Сергій Поливода, староста села Сергій Пунтус, військові – всі прийшли вшанувати Олега до школи, де навчався. На кладовищі, де похований солдат, помолилися за спокій душі. Вшанували хвилиною мовчання. Потому поспілкувалися з батьками загиблого, згадали їхнього сина добрим словом.

 

Олег Соломаха народився в Буді-Вороб’ївській 24 січня 1978 року, закінчив школу в рідному селі, тут й одружився, в сім’ї народилося двоє діточок. Працював в сільгосппідприємстві. Мирне життя Олега у вересні 2014 року обірвала війна.

 

Старший солдат, оператор протитанкового відділення 13-го окремого мотопіхотного батальйону 1-ї окремої танкової бригади Олег Соломаха запам’ятався побратимам як людина смілива та чесна, своїм прикладом показував молоді, як слід боронити рідну землю від ворога. 24 січня 2015 Олег відсвяткував свої 37. За шість днів потому під Вуглегірськом він загинув…

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВОНИ ЖИВУТЬ В ПАМ’ЯТІ ТА У СЕРЦЯХ!