16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Чому КП «Добробут» працює у збиток?

Основна причина фінансових проблем підприємства – несвоєчасна плата деяких жителів Новгорода-Сіверського за вивіз сміття. Вже неодноразово наголошувалось – вивіз, утилізація ТВП така ж комунальна послуга, як інші. Законом передбачене покарання за порушення. Якщо сума боргу понад 600 гривень, таких людей позбавляють субсидії.

 

Тариф за вивіз відходів залишається незмінним –19,02 грн з однієї людини. Сума не настільки висока, аби накопичувати борг у декілька тисяч гривень ( як це роблять окремі громадяни).

 

Зараз сплатити за вивіз ТВП можна за декілька секунд, навіть не виходячи з власного будинку. За допомогою Ощад24/7 або Приват24. Також оплатити за цю послугу в будь-якому терміналі чи ж особисто прийти в КП «Добробут» за адресою: вул. Свободи, 22 (колишнє приміщення паспортного столу). Режим роботи: понеділок-п'ятниця з 08-00 год. до 17-00 год. Обідня перерва: з 13-00 год. до 14-00 год.

 

Бувають випадки, коли ви з різних причин тривалий час не проживаєте у будинку чи квартирі, тоді треба звернутися до депутата вашої вулиці за актом, що це підтвердить. Список депутатів тут https://ns-mrada.cg.gov.ua/index.php?id=11561&tp=1 в рубриці «Депутатський корпус». І повідомити про це в КП «Добробут» (додавши акт від депутата). Тоді на цей період сплату вам не нараховуватимуть.

 

На жаль, злісні боржники нехтують будь-якими правилами та попередженнями. Якщо так триватиме й надалі, ми будемо змушені оприлюднити списки з їхніми прізвищами в соцмережах, друкованих районних виданнях та на офіційному сайті Новгород-Сіверської міської територіальної громади.