16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Новенькі книги для бібліотеки

Новина для книголюбів

Наразі у працівників Новгород-Сіверської бібліотеки чимало відповідальної роботи, проте це досить приємний клопіт. До бібліотеки привезли новенькі книги. Тепер їх обліковують, сортують і розміщують на поличках.

 

Загалом з Українського інституту книги надійшло 793 примірники. Книжкову продукцію доставили з Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Короленка за програмою «Книжкові проєкти до 30-ї річниці Незалежності України».

 

Література, яка тепер є в нашій бібліотеці, буде цікавою всім, бо вона на будь-який смак!

  • Яскраві ілюстровані книжечки для дітей,
  • сучасна і захоплива література для юнацтва,
  • художня література для дорослих,
  • інша (нехудожня) література для дорослих та молоді.

Частина книг – дорогі спеціалізовані видання, які не кожен може дозволити собі придбати. Тепер вони стануть доступними всім користувачам бібліотеки.

 

Всі ці книжки від українських видавництв. Їх ретельно відбирали експерти перед тим, як спрямувати до нашої бібліотеки.

 

Сільські книгозбірні також матимуть змогу користуватися новими надходженнями від Українського інституту книги. Бібліотекарі з сіл обиратимуть ті примірники, що користуються попитом у їхніх читачів, та час від часу будуть їх замінювати на інші.

 

Тож мерщій до бібліотеки за крутими новинками!

 

Довідка:

Український інститут книги – державна установа при Міністерстві культури та інформаційної політики України, покликана формувати державну політику у книжковій галузі, проводити промоцію книгочитання в Україні, підтримувати книговидавничу справу. У 2020 році Український інститут книги затвердив список із 603 бібліотек, які вже другий рік поспіль отримують нові книжки. Наша Новгород-Сіверська бібліотека також в цьому списку.