16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Щодо розчистки доріг...

Шановні жителі Новгорода-Сіверського, наразі чуємо чимало нарікань щодо неякісного розчищення вулиць та провулків. Деякі громадяни скаржаться з приводу того, що вулиця розчищена частково або ж проїжджа частина зовсім не звільнена від снігу.

 

Основна причина такої ситуації – потужна снігоприбиральна техніка не може заїхати на деякі вулиці через нависання інтернет, телефонних дротів. Верхівки транспорту чіпляються за ці дроти й можуть їх пошкодити. В такому випадку водій трактора чує на свою адресу лайливі слова.

 

Ще одна перепона для спецтехніки – фруктові дерева, що ростуть обабіч доріг поруч з обійстями. Тракторам їхати такою дорогою вкрай важко. Непоодинокі випадки, коли майже на шляху лежать спиляні гілки від цих дерев. Водієві трактора тоді треба або об’їжджати, або повертати техніку назад.

 

Тож велике прохання до всіх: будьте взаємоввічливими, поважайте чужий труд, а також наведіть лад на своїх прилеглих територіях, аби снігоприбиральна техніка могла без перешкод розчистити дороги від снігових заметів.