16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Новорічно-Різдвяне свято

Їхні усмішки – то найцінніше в житті, а їхня радість, неначе розноситься по всьому світові і наповнює землю світлом і добром. Мова йде, звичайно, про дітей. Коли їм радісно, то й дорослі втрачають серйозність, і собі, не соромлячись, стають по-дитячому щирими, смішними та безтурботними.

 

Сьогодні для діточок-сиріт та напівсиріт, які виховуються в будинках сімейного типу і які постраждали від війни, що зараз триває на Сході країни, влаштували Новорічно-Різдвяне свято.

 

Малечу розважали казкові та мультиплікаційні герої, танцювали під динамічні мелодії і змагалися у спритності та кмітливості. Ніхто не залишився без подаруночків. Цукерочки дітлашні передав депутат Чернігівської обласної ради Олександр Якубін (Чернігівська обласна партійна організація політичної партії "РІДНИЙ ДІМ").

 

Вітав присутніх керуючий справами виконкому міської ради Сергій Поливода. Бажав дітям вірити в дива, тоді вони збуваються, веселих свят, добра і радості.

 

Після запальних танків та естафет, дітей запросили на перегляд Різдвяної вистави. Її для діточок підготували Олександр Кулик разом з представниками благодійної релігійної організації. Спочатку символічна тваринка тигрик разом з дітлашнею влаштували квест, кожен за старання отримав подаруночок. Згодом – перегляд вистави. Діти пізнали сутність Різдва. Любов, милість, добро наповнили дитячі серця.Насамкінець, подарунки від Новгород-Сіверського міського голови Людмили Ткаченко, релігійної організації. ТВОРІМО ДОБРО РАЗОМ!