16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Запрацювала новорічна творча майстерня в міській дитячій бібліотеці

До Нового року залишилося десять днів, тому приготування у самому розпалі. При цьому, не лише дорослі переймаються, аби святкування залишило по собі гарні враження. Діти й собі беруться за новорічний декор. 

 

Виготовляють прикраси вдома з рідними або ж в школі з вчителями.

 

Сьогодні запрацювала новорічна творча майстерня в міській дитячій бібліотеці. Тут зібрались учні четвертого класу гімназії №1. Для дітей провели майстер-клас по виготовленню листівки. Бібліотекарі керують процесом, діточки – старанно працюють.

 

Софія розповіла, що подарує цю листівочку сестричці, бо ж у неї подвійне свято: День народження і Новий рік. Поруч з нею однокласниця Лєра також акуратно вирізає та наклеює деталі аплікації. Говорить: «Подарую братові».

 

Вероніка робить листівку вперше, проте каже, що виготовляти її легко, тим паче, що бібліотекарі дають слушні поради. Єдиний хлопчик в гурті маленьких майстрів – Віталік. Він вправно та швидко впорався з завданням. Свою новорічну листівочку понесе додому і поставить на видноті, аби рідні милувалися. Аліса розповіла одноліткам, що разом з мамою вже прикрашала домівку до свят: робили сніжинки, ще і витинанками планують вікна прикрасити.

 

А як ви декоруєте свої оселі й обійстя до Нового року та Різдва?