16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулось засідання виконавчого комітету

Найбільш обговорюваним питанням, яке розглядалось на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету, стало затвердження розрахунку та відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання і водовідведення по ТОВ «Комунальник».

 

Щодо водовідведення, то питань не виникало, бо наразі у нас діють економічно необґрунтовані тарифи.

 

Інше питання – відшкодування за водопостачання. Директор ТОВ «Комунальник» Павло Сташук говорив про те, що за останні місяці зросли тарифи на енергоносії, мінімальна заробітна плата тощо.

 

На це завідувач сектору з питань внутрішнього контролю та аудиту Володимир Костяной йому відповів: «Затверджений порядок, який ми прийняли по відшкодуванню різниці в тарифах нижчих, ніж економічно обґрунтовані і тими, які діють. Подано за листопад розрахунок за водопостачання і водовідведення. За водовідведення ми відшкодовуємо, відповідно до поданих розрахунків. По водопостачанню у нас було затверджено в цьому році економічно обґрунтований тариф у розмірі майже 23 грн за 1 куб. До 18 листопада ТОВ "Комунальник" за корегуванням тарифів не зверталося до міської ради. Зараз це звернення розглядається, і рішення щодо корегування тарифів поки не прийнято. Щодо відшкодування за листопад, ТОВ «Комунальник» має надати правові підстави для того, аби виконком розглянув та виніс об’єктивне рішення».

 

Тож це питання вирішили розглянути на наступному засіданні виконкому.