16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Новорічні подарунки для дітей з будинків сімейного типу нашої громади

Чим вам подобається зима? – запитуємо у малечі. У відповідь чуємо: «Катанням на снігових гірках, святами з подарунками і солодощами».

 

Саме так діти сприймають зиму і одразу ж після прикрашання ялинки очікують на чудеса від Миколая.

 

Сьогодні для тридцяти діточок з будинків сімейного типу нашої громади (таких у нас три) підготували невеличку святкову програму.

 

Солодкі подарунки діткам привезли Президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський та представники громадської організації «Товариство «Чернігівське земляцтво».

 

Вихованців будинків сімейного типу вітала з прийдешніми святами Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко, бажала здійснення мрій, здоров’я і радості. Ще сказала, що наше земляцтво на чолі з Миколою Засульським вже давно підтримують дітей з Новгород-Сіверщини, влаштовують їм поїздки на зимові свята в Київ до головної ялинки країни, проте на заваді вже другий рік поспіль стає карантин.

 

Микола Засульський побажав дітям: «Ви всі очікуєте незвичайних подій, чуда – і це правильно, бо є чудо в світі, але треба дуже сильно вірити в це. Напередодні свята Миколая я бажаю вам, діточки, здоров’я, щастя, удачі, щоб ваші потаємні бажання збулися».

 

З прийдешнім святом Чудотворця Миколая дітлахів вітали голова райдержадміністрації Тарас Молочко та голова ГО "Княжий град" Олена Бурико.

 

Солодощі від дорослих та пісні про зиму, Новий рік, здійснення бажань від співачок із здвінкими голосами студії естрадно-народного співу «Сіверські перлинки». Вечір завершився на позитиві.