16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Закінчено ремонт в міській дитячій бібліотеці

Де ще можна поринути у світ казки, дізнатися про фантастичні світи або ж познайомитися зі своїми однолітками з різних країн та прочитати про їхнє життя? Дати волю своїй фантазії, обрати для себе цікаву книжечку та й просто відпочити з друзями запрошують в дитячу бібліотеку.

 

Розташована скарбниця знань на першому поверсі міського будинку культури. Працівники бібліотеки тут зробили ремонт: фарбували віконні рами та підлогу, полагодили та побілили стелю, облаштували зони творчості та відпочинку. Гроші на будматеріали, телевізор для відеотрансляцій та килимове покриття виділили з бюджету громади. Сучасні крісла-мішки у вигляді героїв мультфільмів подарувала спонсор-підприємиця Ольга Піун. Ось так спільними зусиллями зробили для наших діток сучасний простір для відпочинку та здобуття знань.

 

До того ж, дитяча бібліотека поповнилась новими україномовними виданнями з яскравими ілюстраціями. Є твори, що передбачені шкільною програмою, нові дитячі журнали. Наступного року скарбничка книжок в цій бібліотеці буде більшою, розповіли бібліотекарі.

 

Зараз тут готують нову локацію до Дня Святого Миколая. Маленькі відвідувачі вже приходять сюди та залишають у скринці листи Миколаю.

 

Тож і ви не зволікайте! В нашій бібліотеці по-домашньому затишно, пізнавально та цікаво!