16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Сьогодні професійне свято всіх, хто зацікавлений у розвитку рідної громади: представники міської та сільської влади, депутатський корпус, службовці міської ради.

На початку урочистостей, вітаючи колег зі святом, Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко сказала:

 

«Сьогодні місцеве самоврядування є найближчим рівнем влади для населення. Ми кожен день стикаємося з проблемами людей, чуємо їхні біди, вони йдуть до нас за порадою, за допомогою. Я сьогодні щиро дякую всім, хто причетний до місцевого самоврядування. Шановні колеги, ми маємо пам’ятати, що відповідальні перед тими, хто нас обрав. Люди повірили в нас, в наші сили, в те, що ми в змозі змінити життя на краще. Бажаю міцного здоров’я, в сім’ях достатку і тепла, мирного неба нам усім. Громаді – процвітання і руху тільки вперед».

 

Голова Новгород-Сіверської райдержадміністрації та депутат міської ради Тарас Молочко вів мову про те, що саме зараз в історії нашої держави місцеве самоврядування відіграє визначну роль:

 

«Як ми будемо розпоряджатися своїми повноваженнями, від того залежить як буде відчувати себе українець у своїй громаді, в своєму місті, своєму селищі. Практично історія держави буде будуватися саме завдяки органам місцевого самоврядування. Це дуже почесно, але й нелегко. Якщо ми будемо працювати як одна команда, то прийдемо до тих результатів, які потрібні нашим людям».

 

Людей, причетних до місцевого самоврядування, вітали заступник голови Новгород-Сіверської райради Володимир Бондаренко, начальник районного відділу Національної поліції Андрій Водолазкін, в.о. прокурора Новгород-Сіверської місцевої прокуратури Антон Дудко. Бажали сили, терпіння, гідного служіння народу. Під час урочистостей сумлінним працівникам вручили почесні відзнаки.

 

Працівники міського будинку культури разом з ансамблем «Сіверія» додали присутнім на святі гарного настрою своїми виступами.