16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

Слава! Незламний дух! Гордість! Міць! Звитяга! Це українська армія! Сьогодні свято у всіх, хто обрав для себе нелегкий почесний шлях – захист України та її жителів.

 

В Новгороді-Сіверському відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України.

 

Службовців української армії привітала Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко, бажала здоров’я, затишку та достатку в сім’ях: «Сьогодні свято тих, хто справою свого життя обрав захист нас, захист нашої країни. Сім років тому наша армія пройшла випробовування на боєздатність і міцність. За досить короткий проміжок часу наші військові не тільки навчилися захищатися, а почалось формування нової української армії. Жодна війна не обходиться без смерті. Схиляємо голову перед рідними загиблих земляків. Хочу подякувати матерям за їхніх дітей, за справжніх патріотів нашої Батьківщини. Шановні військовослужбовці, з професійним святом вас, бажаю мирного неба, щоб ви завжди відчували себе захищеними в цій державі, повертайтесь живими додому».

 

Начальник Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Роман Богдан сказав: «Без співпраці з органами місцевого самоврядування і органами державної влади ми не зможемо побудувати нашу країну. Ми разом реалізовуємо спільні програми, вирішуємо проблемні питання. Я вітаю всіх наших військових зі святом, бажаю здоров’я, успіху».

 

За високий професіоналізм, сумлінну службу, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди 30-ї річниці ЗСУ Роман Богдан вручив бойовим побратимам почесні відзнаки.

Наприкінці урочистостей для військовослужбовців підготували концертну програму.

 

Вдячність всім, хто боронить наш спокій, бійцям, які зараз в окопах стримують російського агресора. Слава Україні! Героям слава!