16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Розпочато реалізацію проєкту, який передбачає відкриття центру підтримки підприємництва

В громаді почали реалізацію проєкту, який передбачає відкриття у Новгороді-Сіверському центру підтримки підприємництва:«Розвиток хаб-системи підтримки підприємництва, інновацій та стартапів в Чернігівській області».

 

Ремонт приміщення вже почався! У самому центрі міста (в будівлі колишньої дитячої міської бібліотеки) працює бригада ремонтників.

 

Про сприяння розвитку підприємництва на Новгород-Сіверщині та загалом економічну ситуацію в громаді і реалізацію проєктів говорили на сьогоднішній зустрічі з Новгород-Сіверським міським головою Людмилою Ткаченко директор Департаменту економрозвитку Олександра Хомик та заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва Роман Голомозик.

 

Олександра Хомик та Роман Голомозик побували на місці, де триває ремонт приміщення майбутнього центру підтримки підприємців. Тут буде все, що потрібно людині для налагодження та розвитку власного бізнесу. Проєкт реалізують протягом двох років.

 

Після ремонту буде:

  • встановлене необхідне обладнання та меблі,
  • створено коворкінг-зону,
  • облаштовано простір дизайн-мислення для формування креативних, інноваційних рішень,
  • створено консалтингову зону для надання інформаційно-консультаційних послуг та проведення навчальних заходів.

 

Також посадовці з області оглянули новгород-сіверську набережну (до речі, це також один з масштабних проєктів з розвитку туризму, що наразі у нас реалізовується). Вони відвідали Новгород-Сіверський Центр надання адміністративних послуг, який задля комфотру людей і підвищення якості обслуговування населення громади підключився до загальноукраїнських електронних інформаційних ресурсів. Загалом роботу спеціалістів ЦНАПу було оцінено позитивно.