16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Обговорюємо проєкт Стратегії розвитку

Обговорюємо проєкт Стратегії розвитку Новгород-Сіверської громади разом!

Нагадаємо: з 4 по 18 жовтня 2021 року (включно) в нашій громаді триває громадське обговорення проєкту документу, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади на наступні 8 років.

Наразі заступник міського голови Павло Верченко та спеціалісти відділу економіки Новгород-Сіверської міської ради об’їжджають села громади, спілкуються з місцевими жителями, знайомлять їх з проєктом Стратегії.

Кожен може висловити свої пропозиції та зауваження. Зокрема жителі Троїцького переймаються благоустроєм свого села та налагодженням вивозу сміття, встановленням сміттєвих баків. До речі, це ж питання турбує й мешканців інших сіл.

В Дігтярівці висловили пропозицію щодо покращення і розширення соціальних послуг, збереження і підтримки їхнього базового закладу освіти.

Ремонт доріг, налагодження водопостачання – в пріоритеті жителів Горбова, Юхнова та Гірок.

ВИ МОЖЕТЕ ОЗНАЙОМИТИСЯ з проєктом Стратегії розвитку громади за посиланням (https://ns-mrada.cg.gov.ua/index.php?id=14238&tp=1) на сайті міської ради, в приміщенні міської ради чи старостату.

ВИСЛОВИТИ ПРОПОЗИЦІЇ до проєкту Стратегії розвитку громади можна до 18 жовтня 2021 року (включно) шляхом заповнення Формуляру зауважень і пропозицій до Стратегії (https://ns-mrada.cg.gov.ua/index.php?id=14238&tp=1) в один із зручних для вас способів:

  • відсканувати та відправити його на електронну пошту: [email protected]
  • відправити звичайною поштою на адресу: Новгород-Сіверська міська рада (відділ економіки), вул. Губернська, 2, м. Новгород-Сіверський, 16000
  • передати безпосередньо в міську раду (м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 2, відділ економіки міської ради)
  • заповнити в приміщенні міської ради чи старостату та передати до міської ради через старосту.