16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
З 13 жовтня в нашій громаді починається інформаційна кампанія з представлення «Бюджету для громадян - 2021»

Шановні жителі Новгород-Сіверської міської територіальної громади!

З 13 жовтня в нашій громаді починається інформаційна кампанія з представлення «Бюджету для громадян - 2021» та збору пропозицій до бюджету на 2022 рік.

 

В межах інформаційної кампанії відбудуться наступні заходи:

  1. Організація роботи інформаційного пункту за адресою: площа Князя Ігоря в місті Новгород-Сіверський. В даному інформаційному пункті можна буде отримати екземпляр «Бюджету для громадян», отримати відповідь на питання пов’язані з виконанням бюджету громади та надати пропозиції до бюджету на 2022 рік.
  2. Презентація «Бюджету для громадян» під час зустрічі з керівництвом громади. Зустріч відбудеться  13 жовтня о 12 годині  у залі засідань міської ради.

На захід запрошуються всі кому цікавий бюджет нашої громади.

Також,  долучитись до процесу складання  проекту  бюджету громади на 2022 рік можна:

  • в режимі онлайн, заповнивши анкету з пропозиціями за посиланням;
  • заповнити бланк пропозицій та подати до Новгород-Сіверської міської ради (бланки пропозицій та скриньки для збору знаходяться за адресою: м.Новгород-Сіверський, вул.Губернська,2 в приміщенні Новгород-Сіверської міської ради);
  • заповнити бланк пропозицій та надіслати на електронну адресу безпосередньо фінансового управління Новгород-Сіверської міської ради  [email protected], вказавши тему листа «Пропозиції до бюджету Новгород-Сіверської міської територіальної громади на 2022 рік»;
  • подати електронну пропозицію до бюджету громади на наступний рік можна по QR-коду, який міститься на зворотній стороні екземпляру «Бюджету для громадян».

 

Жителі сільських населених пунктів громади свої пропозиції можуть подавати до старост, які Вам нададуть бланк пропозиції до проєкту бюджету на 2022 рік.

Діапазон пропозицій до бюджету може бути широкий: ремонт дороги чи тротуару, встановлення освітлення чи дитячого майданчика, озеленення чи благоустрій території тощо. Головне, щоб надана пропозиція була в межах повноважень  міської ради, чітко та конкретно сформульована (за необхідності – з вказанням конкретних вулиць, будинків чи інших об’єктів нерухомості, назв установ чи організацій).

Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили для подання пропозицій. Ваші пропозиції обов’язково будуть розглянуті та опрацьовані щодо можливості їх врахування під час формування проекту бюджету на 2022 рік.

 

Долучайтесь до формування бюджету своєї громади!