16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Про прийом громадських проєктів на 2022 рік

  Рішенням 9-ої сесії міської ради VIIІ скликання від 23 квітня 2021 року №161 затверджено Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у Новгород-Сіверській міській територіальній громаді (Положення і додатки до нього опубліковані на офіційному веб-сайті міської ради).

  Громадський бюджет надає можливість кожному жителю громади брати участь в розподілі коштів бюджету Новгород-Сіверської міської територіальної громади через створення проєктів для покращення громади та/або голосування за них.

  Громадський проєкт – документ, який визначає необхідність, доцільність та корисність здійснення у межах Бюджету участі заходів, спрямованих на розвиток інфраструктури Новгород-Сіверської міської територіальної громади та покращення добробуту її жителів.

  Кожен житель Новгород-Сіверської міської територіальної громади, якому виповнилося 14 років, може долучитися до вирішення пріоритетних проблем громади, подавши відповідний ініціативний проєкт розвитку, спрямований на покращення інфраструктури громади та добробуту громадян (благоустрій територій, облаштування зон відпочинку, реконструкція та встановлення дитячих, спортивних майданчиків тощо).

  Категорія проєкту: житлово-комунальне господарство, освіта, охорона здоров'я, культура, соціальний захист, охорона навколишнього природного середовища, спорт та інше, що стосується розвитку громади.

  Вартість проєкту не повинна перевищувати 50 тис. грн.

  Для подання проєктів необхідно заповнити форму - інформація про проєкт згідно з додатком 1 до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) у Новгород-Сіверській міській територіальній громаді, додавши до нього список з підписами щонайменше з 15 громадян України, які належать до Новгород-Сіверської міської територіальної громади, досягли 14 років і отримали паспорт громадянина України (окрім автора/авторів пропозиції (проєкту), які підтримують цей проєкт, за формою згідно з додатком 1 до цього Положення.

  Проєкти подаються в паперовому та електронному вигляді за адресою:

м. Новгород-Сіверський, вул. Губернська, 2, відділ економіки міської ради або в електронному вигляді на е-mail: [email protected], з подальшим підтвердженням у паперовому вигляді.

Проекти приймаються з 15 травня 2021 року до 01 липня 2021 року.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися за телефоном 2-39-89 (відділ економіки міської ради).

Рiш_№161-Про_затв_Полож_про_громад_бюдж_(бюдж_участi)_у_Н-Сiвер_МТГ.doc