16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
ДО ВІДОМА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

  Сектор соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді служби у справах дітей Новгород-Сіверської міської ради пропонує інформацію для ВПО (внутрішньо переміщені особи), які проживають на території м. Новгород-Сіверський.

  Набір на участь у Літній школі для ВПО з Чернігівської, Житомирської та Сумської областей. Громадські організації Чернігівський Центр Прав Людини та Центр «Доброчин» запрошують внутрішньо переміщених осіб з Чернігівської, Житомирської та Сумської областей до участі в Літній школі, де учасники опанують основи планування та здійснення адвокаційних кампаній. Це буде корисним для тих, хто береться захищати свої права і відстоювати інтереси, розуміючи усі складнощі та перепони. Також учасники матимуть змогу підвищити свою компетентність у вирішенні конфліктів та налагодженні ефективної комунікації.

  Для того, щоб стати учасником навчання потрібно зареєструватись до 10 червня 2017 року шляхом надсилання ПІБ та контактного телефону на електронну пошту [email protected] або зателефонувавши за номером (0462) 67 71 81. Літня школа відбудеться 21 – 23 червня 2017 року в місті Чернігів.

  Деталі та логістика будуть надіслані відібраним учасникам. До участі в тренінгу на конкурсній основі буде відібрано 30 внутрішньо переміщених осіб з Чернігівської, Житомирської та Сумської областей (по 10 осіб з кожної області).

  Учасникам забезпечується проживання (іногороднім) і харчування від заходу, а також відшкодування транспортних витрат.