16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Дводенний візит до Баштанської громади

Сьогодні зранку делегація Новгород-Сіверської міської ради приїхала до Баштанки Миколаївської області. Мета візиту – обмін досвідом, отримання мотивації.

Хто поїхав?

  • Заступник міського голови Павло Верченко,
  • Начальник відділу економіки Ірина Пузирей,
  • Головний спеціаліст відділу економіки Катерина Темнюк.

Розповідають: перший день перебування був дуже насиченим на події. Розпочали з ознайомлення з роботою Баштанської міської ради та молодіжної ради. Побували в оновленій сесійній залі.

Зацікавило наших співробітників: як працює в Баштанській громаді бюджет участі. До речі, жителі там дуже активні, щороку подають чимало проектів у рамках бюджету участі.

Прямо зараз наша Новгород-Сіверська делегація знайомиться з роботою освітніх закладів Баштанської громади та роботою КП "Водоканал".

ДОВІДКА

Баштанська громада є для нашої Новгород-Сіверської громадою-ментором (наставником) в рамках проєкту USAID DOBRE https://www.facebook.com/decentralizationisdobre/ «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність». Вона буде надавати додаткові інформаційно-консультаційні послуги і стежити за їх шляхом до вдосконалення протягом року, буде опікуватися діями і успіхами Новгород-Сіверської громади і сприяти скорішому прогресу в виконанні завдань в Програмі USAID DOBRE.