16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулась щотижнева розширена нарада

Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко провела щотижневу розширену нараду з начальниками відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради.

 

МЕДИЦИНА

Першого липня у нашій лікарні планується відкриття приймального відділення.

У районі вакциновано 458 осіб та 54 особи зробили друге щеплення. Кількість хворих на COVID-19 значно зменшилась (7 осіб лікується амбулаторно).

 

 ОСВІТА

Завтра відбудеться останнє ЗНО (з географіїї).

На 30 червня заплановано вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Святкове нагородження медалістів відбудеться на центральній площі міста, якщо не завадять карантинні заходи. Цьогоріч наші учні отримують 11 золотих та 2 срібні медалі.

У громаді тривають конкурсні випробування на заміщення вакантних посад директора закладу загальної середньої освіти: НВК «Дзвіночок», Грем’яцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чайкинського НВК.

Виконуючий обов’язки начальника відділу освіти Жорова Алла повідомила про те, що на минулому тижні вакцинувались 132 педагоги громади.

Заклади освіти готують до опалювального сезону – будуть встановлювати засоби дистанційної передачі даних.

 

КУЛЬТУРА

22 червня планується провести святкування Дня медика. В великому залі Будинку культури о 16.00 відбудеться святкове привітання працівників медичної галузі.

 

ЕКОНОМІКА

Людмила Ткаченко в черговий раз звернулась до присутніх з наполегливим проханням активно співпрацювати з фахівцями програми DOBRE, які сьогодні надають нам свої висококваліфіковані послуги безкоштовно: «Користуйтесь цією можливістю, навчайтесь, бо надалі ці послуги будуть вже платні, не упускайте свій шанс! Відповідально відносьтесь до своїх обов’язків і разом з міжнародними партнерами працюйте над розробленням Стратегії розвитку нашої громади, над реалізацією закладених проектів!»