16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
В громаді стартує опитування у рамках співпраці з Програмою DOBRE

 

Протягом квітня-травня спеціалісти міської ради будуть проводити опитування в місті та селах громади. Питання стосуватимуться якості надання послуг.

Процес опитування пройде за допомогою ІТ-системи «DOBRE. Pytannya», яку розробив партнер Програми DOBRE – українська технологічна громадська організація Social Boost. Опитування відбуватиметься за допомогою планшетів. Сьогодні їх нам надіслали.  Ці ґаджети потрібні для реалізації компоненту «Удосконалення послуг місцевого самоврядування».

На кожен планшет встановлюється спеціальний додаток, що може збирати дані опитувань без підключення до мережі. Це актуально для місцевості без інтернет-покриття.

Після цього:

  • із широким залученням громадськості будуть розроблені плани вдосконалення пріоритетних послуг (Service Delivery Improvement Plan (SDIP).
  • за фінансової підтримки Програми DOBRE в громаді втілиться проєкт з вдосконалення послуги.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ! ВАША ДУМКА ВАЖЛИВА!

Планшети надані в рамках проєкту «Закупівля планшетних ПК з метою проведення опитування громадян щодо якості послуг» Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Новгород-Сіверська територіальна громада є партнером Програми DOBRE у Чернігівській області.