16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Робоча нарада зі старостами

  Сьогодні Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко провела робочу нараду зі старостами.

 

ПРОБЛЕМИ ОСВІТЛЕННЯ

  На початку зустрічі йшлося про освітлення населених пунктів громади. «Якщо в селах є проблеми з освітленням, то ви маєте вчасно повідомляти про це в міську раду. Наші спеціалісти-електрики в порядку черги будуть відновлювати мережу вуличного освітлення. Так наприклад, ми дізналися, що в селі Дробишів на вулиці немає світла, в понеділок туди буде виїжджати бригада», – звернулась до старост Новгород-Сіверський міський голова Людмила Ткаченко.

 

В ГРОМАДІ МАЄ БУТИ ЧИСТО

  Також Людмила Миколаївна обговорила зі старостами проблеми благоустрою: «На 17 квітня заплановане прибирання по всій громаді. До понеділка кожен староста має визначити перелік всього необхідного (пальне, фарба, вапно тощо) і подати списки до міської ради. Розповідайте жителям про необхідність цієї справи, бо я впевнена, що жоден з них не хоче жити в бруді».

 

МОДЕРНІЗАЦІЯ ВОДОНАПІРНИХ ВЕЖ

  Жваве обговорення викликало питання водопостачання в селах. Терміново слід провести ревізію всіх наявних водонапірних веж, визначити: в якому вони стані. Згодом слід модернізувати сільську водомережу – це не лише економія води, а й електроенергії.