16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Відбулось засідання 7 позачергової сесії VIII скликання.

  Призначили старосту сіл Бирине, Підгірне та Прокопівка, прийняли програму «Поліцейський офіцер громади», розглянули ряд земельних питань та заслухали звіт про виконання бюджету за минулий рік. Сьогодні відбулось засідання 7 позачергової сесії VIII скликання.

  На базі села Чайкине буде облаштована поліцейська станція. Ініціює це нововведення Новгород-Сіверський районний відділ поліції. Призначений поліцейський офіцер громади буде підтримувати правопорядок не лише в Чайкиному, а й в інших сусідніх селах (навантаження близько 5 тисяч чоловік). Ця людина буде сільським жителем і по факту виконувати роботу дільничного. Депутати міської ради підтримали таку ініціативу поліцейських. На облаштування сільської поліцейської станції, закупівлю необхідного обладнання та пального для транспорту було виділено 200 тисяч гривень.

  Також на позачерговому засіданні 7-ї сесії депутати заслухали звіт про виконання бюджету за минулий рік.

 На посаду старости сіл Бирине, Підгірне та Прокопівка було затверджено Ганну Тупицю. На посаду старости сіл Будо-Вороб’ївська, Красний Хутір, Вороб’ївка, Внутрішній Бір, Мовчанів, Осове – Сергія Пунтуса. На посаду старости сіл Кудлаївка, Гнатівка, Об’єднане, Студинка та Ушівка – Ганну Науменко.

  В тих селах, де ще старост немає, їх будуть призначати на наступному засіданні сесії.