16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Новгород-Сіверський відзначив День міста.

Вчора, 16 вересня 2017 року Новгород-Сіверський відзначив 74 річницю визволення від фашистських загарбників та День міста.

З самого ранку розпочались заходи із вшанування визволителів міста та захисників України. У міському парку, де розмістились виставки декоративно- прикладного мистецтва, підприємств та установ міста на всіх присутніх також чекало багато цікавого. Найбажанішим та найочікуванішим моментом була презентація найдовшого бутерброду з салом та фестиваль вуличної їжі ˮПиріг-festˮ.

Урочистості розпочались на міському стадіоні, де з головної сцени свята новгород-сіверців та гостей міста привітав міський голова Олег Бондаренко. У своєму вітанні Олег Бондаренко побажав всім міцного здоровʼя, добробуту, а також миру і процвітання нашому рідному місту. Слова вітання з нагоди свята звучали і від народних депутатів України- Юрія Мірошниченка, Олега Купрієнка та Анатолія Євлахова. Своїх земляків зі святом привітали депутати обласної ради Сергій Сергієнко та Тетяна Ковальчук. Щоби привітати новгород-сіверців зі святом до міста прибули і представники сусідніх міст – Ратан Ахмедов, Андрій Портний та Олена Чанцева-Коваленко.

Чудову музичну програму подарували жителям міста артисти з обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, а ˮстронг-мениˮ з сусідньої Шостки ˮпограли мʼязамиˮ на міському стадіоні та власноруч пересували великий автобус .

На завершення святкового дня всі прихильники вокального жанру мали змогу позмагатись у пісенному конкурсі ˮКараоке на майданіˮ, а коли вже стемніло перед глядачами відкрилось чудове видовищне дійство - ˮВогняне шоуˮ у виконанні театру ˮДжокерˮ. На завершення свята всі бажаючі мали змогу безкоштовно відвідати танцювальний майданчик, де чудову музичну програму представила група ˮПітерˮ.

Цікавим та змістовний вийшло свято, де кожен для себе міг знайти відпочинок за смаком.

ФОТО