16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди 1 вересня - Дня знань.

Шановні сіверяни!

Щиро вітаю всіх нас з дійсно всенародним святом – Днем знань!

Вітаючи дорогих учнів, педагогів, батьків з прекрасним святом першого дзвоника, хочеться згадати про те, що це свято назавжди залишається в пам'яті кожної людини, як день, з якого починається дорога в майбутнє.

Радісним і таким очікуваним перший дзвоник нового навчального року буде для першокласників, які лише починають свій шлях у країну знань. Тож побажаймо їм бути старанними, наполегливо оволодівати знаннями та вміннями, які будуть так потрібні у дорослому житті.

Щемким та неповторним День знань та Перший дзвоник нового навчального року стане для старшокласників – випускників, які вже менш ніж за рік розпочнуть дорогу у самостійне життя, залишивши позаду безтурботну пору дитинства.

Дорогі педагоги, звертаючись у День знань до вашого загалу, хочеться сказати багато слів вдячності та побажати всім вам міцного здоров’я, терпіння, легко і вміло передавати ”вогонь знань” багатьом поколінням учнів.

І нехай і надалі, вашою кропіткою працею, зусиллями учнів та батьків, лунає світом добра слава Новгород-Сіверської землі, як землі, що виховує ерудованих, вмілих, сильних молодих людей. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Зі святом!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.