16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
1 липня в Україні відзначається День архітектури.

Архітектура України надзвичайно красива. Вона різноманітна і неповторна. Архітектура Новгорода-Сіверського увібрала в себе безліч стилів українського зодчество, що простежується в архітектурних шедеврах. Старовинні будівлі, неповторної краси храми, які дістались нам у спадок від архітекторів, які творили і жили у нашому місті і тепер гармонійно поєднуються з сучасними будівлями. Архітектура- це пам’ятник в камені, здатний пронести через століття задум.

Професія сучасного архітектора не тільки надзвичайно відповідальною, але й не менш творчою, вона дає можливість реалізовувати власні бачення та підходи до професійної діяльності. Архітектор завжди трохи мрійник, котрий пам’ятає про реальність. Він служить одному з найскладніших видів мистецтв, що вимагає поєднання математичної точності і душі пристрасного художника.

Від щирого серця вітаю всіх архітекторів із професійним святом! Бажаю працівникам архітектурної галузі творчого натхнення, нових досягнень у професійній діяльності, миру та добробуту у родині!

Міський голова Олег Бондаренко