16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Міжнародного дня захисту дітей.

Дорогі діти! Шановні батьки!

У перший літній день в Україні та в усьому світі відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей! Вітаючи зі святом, зичу вам, дорогі хлопчики і дівчатка, міцного здоров’я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Ви – майбутнє нашої держави, тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Свято захисту дітей – це і свято дорослих, які опікуються дітьми, допомагають їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені обличчя, палаючі захопленням оченята, довірливі обійми маленьких рук – це те, заради чого ми живемо на світі.

Дорогі діти, бажаю щоб сьогодні й кожного наступного дня ваші дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради вашого щасливого майбутнього. Сподіваюсь, що маленькі новгород-сіверці виростуть достойними людьми і стануть гордістю свого рідного міста і всієї України!

Щиро зичу вам, любі хлопчики і дівчатка, нехай здійснюються світлі мрії і сподівання, а ви ростіть здоровими, розумними, веселими, люблячими та відповідальними.

Щиро, міський голова Олег Бондаренко.