16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Дня прикордонника України.

Шановні охоронці державних рубежів!

Прийміть щирі та сердечні вітання усьому особовому складу, ветеранам прикордонної служби з нагоди Вашого професійного свята – Дня прикордонника України!

Вартові кордонів держави завжди були у великій повазі українського народу. Прикордонники - одна з найважливіших ланок захисту національної безпеки, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. Мужні сини і доньки України, нащадки славних традицій дружинників князів, козаків та прикордонників часів Другої світової війни, які першими стали на шляху нацистської навали, і зараз покликані захищати державні рубежі, дбати про інтереси України та її громадян. Сучасний прикордонник у своїй щоденній службі є прикладом витримки і мужності, стійкості і сміливості, чесності та професіоналізму.

Від усієї душі бажаю Вам, шановні прикордонники, ветерани прикордонної служби, міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя, миру та спокою! Нехай любов до рідної землі надихає Вас на нові звершення і перемоги у благородній справі вірного служіння українському народу.

З повагою, Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.