16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
На території державної гімназії ім. К.Д.Ушинського відбулась акція "Запобігти. Врятувати. Допомогти.".

Фахівці Новгород-Сіверського районного відділу разом з особовим складом 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини, представниками швидкої медичної допомоги та газовою службою. Провели 22 травня на території Новгород-Сіверської Гімназії ім. К.Д. Ушинського акцію, під назвою «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» Метою заходу є попередження пожеж, навчання молоді правилам безпеки та популяризація професії рятувальника.

Дітей ознайомили з основними правилами безпеки на воді, в побуті, в екосистемах та під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Малеча з задоволенням брала участь у вікторині. Даючи відповіді на різні теми безпеки.

Всі присутні мали змогу, ознайомитися з пожежним інвентарем, вогнеборці люб’язно розповідали дітям про технічні характеристики автомобілів, про одяг рятувальників. Діти приміряли одяг рятувальників, посиділи за кермом пожежного автомобіля та відчули себе справжніми героями. Правила протипожежної безпеки дуже прості. Але недостатньо їх знати, їх треба виконувати. Рятувальники наголошували дітям, що слід завжди пам’ятати, що від пильності та обережності залежать власне благополуччя і життя рідних людей.

Фото заходу: