16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка з нагоди Дня Європи в Україні.

Дорогі новгород-сіверці!

Все європейське співтовариство у ці травневі дні відзначає День Європи. Україна зробила значні кроки для вступу до європейської спільноти. Останніми роками наша держава, яка знаходиться практично в центрі Європейського континенту, докладає максимум зусиль, аби у світі ширилась добра слава про нашу Українську державу та українців - вільних, роботящих людей, які є справжніми європейцями не тільки за місцем народження, а й за своїми поглядами, цінностями, вчинками.

Саме вікопомне прагнення до європейських цінностей і рівня життя визначило європейський вибір нашої країни і покликало свого часу українців на Майдан Незалежності! Саме за можливість вільно обирати напрями розвитку і вільно розвиватися Герої Небесної Сотні заплатили найдорожчу ціну – віддали власне життя. Сотні українців зазнали знущань і гонінь лише через те, що хотіли вільно говорити і вільно обирати.

Я вітаю всіх новгород-сіверців з Днем Європи! Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного українця. І ми, як члени європейського співтовариства, маємо розвивати власну державу, розбудовувати та виховувати європейські та загальнолюдські цінності в наступних поколіннях українців.

Нехай допомагає Господь всім нам здійснити найзаповітнішу мрію багатьох поколінь українських патріотів, аби Україна стала процвітаючою, сильною, квітучою державою – державою вільних людей, справжніх європейців.

Зі святом!

З повагою, міський голова Олег Бондаренко.