16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Учні Новгород-Сіверської дитячої музичної школи чудово виступили на конкурсі у м. Семенівка.

13 травня 2017 року у місті Семенівці Чернігівської області відбувся VІ відкритий Всеукраїнський конкурс виконавців на народних інструментах «Поліський вернісаж». Він спрямований на активізацію творчих здібностей особистості, популяризацію народних інструментів, розвиток нових шляхів у народному мистецтві, розширення творчих зв'язків. "Поліський вернісаж" - це незабутнє спілкування з творчо обдарованою молоддю, розвиток і підтримка музичного мистецтва, слов'янської культури, виявлення найбільш талановитих виконавців на народних інструментах.

Цього року в конкурсі приймало участь понад сімсот шістдесят учасників з різних куточків усієї України. Новгород-Сіверську дитячу музичну школу представляли Олена та Софія Рожок, Поліна Козел та Віталій Макаренко (клас викладача Надії Школьної). Дует скрипалів «Фідель» у складі сестер Софії та Олени Рожок здобув Диплом Лауреата II ступеня, а тріо «Мелодика» та соло на скрипці у виконанні учня 2 класу Віталія Макаренка відзначені Дипломом за участь у конкурсі.

Теплих слів вдячності заслуговує концертмейстер Наталія Труханова, яка упродовж років співпрацює з колективом та сприяє злагодженій грі юних талантів Сіверщини.

Нових вам конкурсів і нових перемог!