16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
"Біжу заради життя дітей...."

Сьогодні 25 березня 2017 року, у свій вихідний день, всі небайдужі новгород-сіверці вийшли на площу ім.Князя Ігоря, щоби долучитись до благодійної акції "Біжу заради життя дітей", що проходила у рамках ХІІ Акції Всеукраїнського благодійного фонду ˮСерце до серцяˮ та за підтримки Новгород-Сіверської міської ради.

Не можливо передати словами ті емоції, які переповнювали всіх учасників благодійного забігу та всіх мешканців, які долучиличя до акції.

Під час проведення благодійного забігу,проводився збір коштів для дітей з вадами зору.

Перед початком забігу перед новгород-сіверцями виступив Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко, який подякував всім, хто долучився до благородної справи, а саме студентам медичного училища, старшокласникам місцевих шкіл, службовцям установи з виконання покарань(УВП-31), працівникам поліції, СДПЧ-17, посадовим особам місцевого самоврядування, депутатам міської ради, педагогічним колективам міста та всім небайдужим громадянам.

Маршрут благодійного забігу пролягав вулицями міста.

Під час проведення благодійної акції було зібрано кошти у сумі 1615 грн., які будуть переказані на рахунок благодійного фонду ˮСерце до серцяˮ.

Новгород-Сіверська міська рада вдячна всім учасникам благодійного забігу за підтримку та порозуміння.

ФОТО