16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Дня Служби безпеки України.

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Щиро вітаю Вас зі святом – Днем Служби безпеки України! Ви стоїте на сторожі конституційних прав і свобод українських громадян, захищаєте інтереси нашої держави, суспільства та міста.

У своїй щоденній роботі Ви демонструєте звитягу, мужність, високий професіоналізм та сумлінне виконання службових та громадянських обов’язків. Щодня і повсякчас ви демонструєте високий рівень теоретичної підготовки і вагомі професійні здобутки, захищаючи панування закону на українській землі. Співробітники Служби безпеки України протягом 25 років є щитом і мечем Українського народу у боротьбі з проявами тероризму, екстремізму, організованою та економічною злочинністю і неодноразово ризикували життям та здоров’ям заради спокою і миру в Україні.

Вам, шановні співробітники Служби безпеки України, ветеранам галузі, вашим родинам, щиро зичу міцного здоров’я, щастя, успіхів у всіх починаннях, злагоди і добробуту. Невичерпної Вам енергії, сил і наснаги, вагомих професійних досягнень у вашій складній та надзвичайно важливій діяльності!

Зі святом Вас!

З повагою, Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.