16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
Привітання міського голови Олега Бондаренка до Дня Національної гвардії України.

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Щиросердно вітаю Вас з професійним святом – Днем Національної гвардії України – святом мужності, хоробрості та патріотизму!

Гвардійці, сміливі сини Українського народу, Ви є основою безпеки та надійною опорою суверенітету держави. Пліч-о-пліч з воїнами Збройних Сил України, підрозділами Прикордонної служби України, Служби безпеки України, Ви в перших рядах тих, хто став на захист рідної землі. Саме Ви робите все можливе і неможливе задля відстоювання соборності, незалежності, територіальної цілісності та недоторканності України.

Висловлюю слова щирої вдячності усім нашим захисникам, що гідно несуть службу, захищаючи рідну землю, виборюють світле та вільне майбутнє для наших дітей та наступних поколінь українців. Українці моляться за своїх захисників, аби всі Ви повернулися до рідних домівок цілими і неушкодженими, аби швидше настав час, коли військові відточуватимуть свою професійну майстерність лише під час навчань, а не у бойових діях.

Бажаю усім Вам, гвардійці, міцного здоров’я, любові та тепла, благополуччя та достатку у родинах. Нехай любов до України, народна шана та повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння Вітчизні.

Миру Вам, вашим родинам і всій Україні!

Слава Україні та її героям!

З повагою, Новгород-Сіверський міський голова Олег Бондаренко.