16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
ЗНОВ БЕРЕЗЕНЬ ІДЕ ВІТАТИ ЖІНКУ!

Сьогодні, у день найулюбленішого свята жінок 8 березня, у місті Новгороді-Сіверському відбулась святкова концертна програма, "Знов березень іде вітати Жінку". Міський голова Олег Бондаренко привітав всіх жінок міста зі святом та побажав їм завжди бути коханими, красивими, мудрими, чарівними і щоби завжди збувалися всі задуми і мрії. Також міський голова Олег Бондаренко відзначив кращих трудівниць міста Подяками та квітами.

Відразу на початку свята всіх жінок очікував приємний сюрприз. Під пісню,у виконанні депутата міської ради Євгена Бурико, чоловіки -посадові особи місцевого самоврядування та депутати міської ради, дарували всім жінкам, які завітали на свято, квіти, чим приємно вразили всіх жінок.

Багато гарних приввітань лунало на адресу найчарівнішої половини людства від солістів Анни Дудар, Поліни Яновської, Анни Скудної, Людмили Шарої,Ольги Дворської, Тетяни Міненко, ансамблю Центру дитячої та юнацької творчості "Сіверські перлинки", жіночого вокального ансамблю "Барви Придесення". Приємні миті подарували всім присутнім танцювальні колективи під керівництвом Аліни Мартазаєвої та Оксани Неруш, а також Аліна Мартазаєва, яка виконала сольний танок.

Але на цьому сюрпризи, що очікували жінок на святі, не закінчились, бо на сцені з’явився спеціальний гість, лауреат міжнародних конкурсів Олег Дудко, який подарував жінкам багато запальних пісні у своєму виконанні та порадував всіх своїм чудовим оксамитовим голосом.

Всі, хто завітав до нас на свято отримали безліч позитивних емоцій та вражень.

ФОТО