16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
У Новгород-Сіверській міській раді відбулися публічні консультації з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ у рамках Всеукраїнського туру ”ЗміниТИ: взаємодія заради змін”.

02 березня 2017 року у Новгород-Сіверській міській раді відбувся семінар-навчання та зустріч міського голови, керівництва та депутатського корпусу Новгород-Сіверської міської ради, представників медичної галузі Новгород-Сіверського району з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ у рамках Всеукраїнського туру ”ЗміниТИ: взаємодія заради змін”.

У рамках семінару та зустрічі, що відбувалися протягом чотирьох годин у залі засідань міської ради обговорили напрями роботи та дієві заходи що мають зробити громади та місцева влада у рамках реформи системи охорони здоров’я; зміни виборчих правил та можливість зміни політичної еліти в країні.

Були обговорені конкретні заходи, за допомогою яких платники податків можуть контролювати, на що витрачаються їхні кошти. Також обговорили шляхи налагодження дієвої співпраці між громадою та владою з метою впливу громади на прийняття рішень.

Спікерами на заході виступили: Олександр Ябчанка, експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ; Андрій Андрушків, лідер напрямку ”Контроль публічних фінансів” Центру UA; Микола Виговський, координатор проекту ”ЧЕСНО”.