16000, Україна, Чернігівська обл. м.Новгород-Сіверський, вул. Захисників України, 2
Тел. (04658)3-14-57
28 лютого у залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради відбулось навчання.

28 лютого 2017 року у залі засідань відділу освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради відбулось навчання посадових осіб та депутатів міської ради з питань змін у нормативно-правових актах про працю та щодо правильного заповнення електронної декларації.

Першу частину навчання провела заступник директора Департаменту соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації Катерина Тимощенко. Вона розповіла про новації у законодавстві, зупинилася на проблемних моментах, відповіла на запитання слухачів.

Другу частину навчання щодо правильного заповнення електронної декларації провів головний спеціаліст юридичного відділу Чернігівської обласної ради Іван Вересоцький, який детально, покроково, розповів про заповнення електронної декларації, особливості певних розділів. Фахово і чітко спикер зосереджував увагу слухачів на термінах подання та можливого виправлення інформації, поданої у декларації. Технічний супровід заходу забезпечив спеціаліст Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, Дмитро Казіміров.